Glade kransebærere: Lene, Marianne og Åse Kristine
Vannkefirskål
Turid Næss binder krans med grønt fra skog og hage
Lene, Åse Kristine og Turid i den grønne avdelingen
Grunnformen er gjenbruk. Åse Kristine pynter med friskt grønt
Fornøyd!
Fornøyd var Anne Berit også

Fermentering og kransebinding. Vi-hjelper-hverandre-kveld

Med full forakt for julestria tok noen av oss et hvileskjær og prøvde oss litt mer på fermentering. - Og jammen blei det noen fine, grønne kranser og veggdekorasjoner utover kvelden også, så vi kan jo si at det var litt juleforberedelser inkludert. Vannkefir har fått større utbredelse i bygda, men kombuchahotellene fikk stå i fred i kveld. Vi må ha noe til neste gang også. Men surkål ble laget - og den blir nok akkurat ferdig til julekvelden om snaue 14 dager.