Hopp til hovedinnhold

Kvelde Bygdekvinnelag

Reidunn spiller hyggelig taffelmusikk og akkompagnerer mannekengene

Randi fra Adelin AS presenterer klær og bijouteri

Aina i farten

Unni overrekker blomster

- også til de flotte mannekengene

Nicolae Bogdan - en allsidig musiker som underholdt

Unnis vesker og gevinster til utlodning

Vårfest/mannekengoppvisning


Vi kan se tilbake på nok en vellykket vårfest/mannekengoppvisning på Gylnarheim

Noen inntrykk fra mannekengoppvisningen på Gylnarheim mandag kveld. 
Kvinner i alle aldre hadde funnet veien i den kjølige vårkvelden. Noe kjølig var det også innendørs, men temperaturen steg ettersom inntrykkene bygget seg opp. Reidunn Bjørnøe sørget for trivelig bakgrunnsmusikk.

Randi Bertelsen, representant fra Adelin AS i Larvik, fortalte om klærne som ble presentert, kvaliteter og merker, mens fem lokale mannekenger viste alt fra sporty fritidstøy til selskapsklær, nattøy og regntøy og ikke minst lekkert bijouteri. Her var det mange fristelser!
Karen Marie Gunnarsson fra Jazz Frisør i Larvik sminket og friserte mannekengene, og de briljerte med ny frisyre for hvert antrekk. Imponerende tempo og resultater!
En fristende smørbrød- og kakebuffet i pausen og en god kopp, varm kaffe smakte plus den gode praten, naturligvis.

Fiolinisten og musikeren Nicolae Bogdan spilte gnistrende musikk først og fremst på fiolin, men også på trekkspill og piano, og synge kunne han også! Publikum var med, og stemningen steg. Vi ønsker han gjerne tilbake en annen gang!

Vårfesten ble ledet av Unni Kaupang som med glimt øyet og kvikke kommentarer binder det hele sammen, og skaper en munter og lun atmosfære. Hun hadde i tillegg ordnet en privat samling av fargerike vesker, et virkelig blikkfang der oppe på scenen, og hadde artige betraktninger omkring egen "veskebalanse".

Avslutningsvis var det utlodning og trekning, og det var mange fornøyde vinnere.

Takk til alle som bidro, og takk for en fin kveld.