Hopp til hovedinnhold

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Jente og musesøster. (Jeg gir opp - samme hvordan bildene er så blir de liggende....)

En av bøkene om Musse Musegutt.

Jorun Ouff overrekker en Matbok fra Vestfold til Sissel Bergan som takk.

Et sidelengs bilde til av fine figurer.

25. april 2017 - Musse musegutt v/Sissel Bergan


Bare damer på møte denne gang......

 

Jorun Ouff ledet møtet denne gang og ønsket Sissel Bergan og de andre velkommen til møtet. Sissel Bergan har skrevet to bøker om Musse Musegutt og laget et prosjekt ved hjelp av syriske flyktinger som får tilsendt garn fra Dale i Norge og sitter på flyktningsmottak i Tyrkia og lager mus og andre figurer. Disse selger så Sissel sammen med to barnebøker som hun har skrevet om daglige opplevelser til en musegutt! Vi kjøpte både bøker og mus + jentefigurer som de syriske damene etterhvert har funnet på som en forandring. De er egentlig musegutt med sekk og greier, men også søsteren med "ballerinaskjørt". Festlige!

Vi fikk servert kaker og kaffe/te av Inger Langklep og Karin Haughem. Som alltid deilig bakst. Utlodning var det også og leder refererte litt fra aktuelle saker. Praten gikk meget livlig selv om vi ikke var mer enn 10 stk på dette møte.

Kirkene i Re skal arrangere en utstilling av dåpskjoler i Våle kirke til høsten. Alle oppfordres til å vise fram hvis de har.. Kontaktperson hos oss: Ellen Gjerpe Hansen.

Vi sang Alle fugler før vi takket for i kveld og gikk ut i den lyse, kalde kvelden......

 

Vel møtt til hyggetreff torsdag og tur mandag!

Neste gang jeg skal ta bilde med telefonen skal jeg ta det sidelengs å se om det hjelper.......