Grytten Bygdekvinnelag

Vi fortsetter med turer, møter og aktiviteter i 2017/2018 ifølge planen under med forbehold om endringer.

Guro

Guro Holmberg ønsker velkommen til Fylkesårsmøte i Hordaland Bygdekvinnelag på Stord 17.3.2018

Stord Bygdekvinnelag

Fylkesårsmøte i Hordaland Bygdekvinnelag ble holdt på Stord 17.-18. mars i 2018

De glade kokker

Hillestad Bygdekvinnelag

Kjøttkaker i brun saus og kålstuing. 6.klasse ved Hillestad skole fikk god hjelp av Berit Tronrud og Hanne I Smith så de sammen kunne lage denne tradisjonelle retten. Dessert ble det også, semulepudding med rød saus.

Middagen var en del av en Matstafett satt igang på årsmøtet i Norges bygdekvinnelag på Tjøme tidligere i år. Målet er at elevene skal få økt kunnskap om lokalmat ved å lage og smake på den. Bygdekvinnene hadde innbudt seg selv og kom med råvarer og kunnskap.

Et smakfullt samarbeide ble det!

Joost og Mimi Vooren med Jan Kalager på en kort rast sørover

Hillestad Bygdekvinnelag

Vi fylte bilene og det ble 18 som dro fra Hillestad sørover mot Herning siste helg i juli for å tilbringe litt tid sammen med gode venner. Dette er ikke første gangen vi møtes så det er blitt mange sterke bånd. La bildene fortelle om en innholdsrik helg.

Samstemt. To nabolag møtes.

Hillestad Bygdekvinnelag

En av Reidvin-tunets primus motorer, Trond Flannum, fortalte bygdekvinner fra Botne og fra Hillestad bygdekvinnelag om Reidvin-tunet og viste lysbilder.

Og Hanne I Smith hadde med gitaren og akkompanerte vår sang. Det blei så bra - og hyggelig å bli litt mer kjent med hverandre

Det eltes og knas

Hillestad Bygdekvinnelag

Foruten noen titalls bakverk, deriblant brød som etter elting og heving ble stekt i bakerovnen hod Turid, fikk vi høre fra Torunn om hennes år på Stabekk.

Ingen tvil om at det var vårt daglige brød som sto på timeplanen ikveld.

Karin Lønn viser oss en bunadskjorte og utfordringene den byr på

Hillestad Bygdekvinnelag

Karin Lønn har lang erfaring som bunadsyerske og delte gode råd om stell og vedlikehold av dette dyrebare plagget mange av oss har i eie. Ikke minst flekkfjerningstips var svært velkomne.

Møtet denne gangen var hos Trine Steen

Skatval Bygdekvinnelag

Skal du arrangere selskap, konfirmasjon, bryllup, dåp eller burdsag? Skatval bygdekvinnelag leier ut duker, tallerkner, bestikk, glass, gryter m.m. til rimelige priser. Se prisliste nedenfor. For mer informasjon og avtale om utleie ta kontakt med Astrid Sandaune, mobil 90 04 09 69.

Sider