På plass i galleriet i Glasslåven

På plass i galleriet i Glasslåven

Brandbu Bygdekvinnelag
Oppland Bygdekvinnelag

Onsdag 21. juni inviterte vi i Brandbu BK til sommeravslutning for medlemmene på Granavollen. Denne gangen var vi ikke i Søsterkirkene, men vi var innom de fleste andre kulturperlene som ligger på og like ved Granavollen.

14.

jul

Rendalen Bygdekvinnelag

Bygdeballetten anno mai 2017

Hillestad Bygdekvinnelag

Motevisningen ble nok en gang en suksess!
Det var ca. 50 besøkende, det var fantastisk flotte og flinke mannekenger, nydelige kaker, og mange flotte gevinster. Helle hadde gjort en super jobb på forhånd i samarbeid med mannekengene, og Nora presenterte som alltid antrekkene på en fin måte, akkompagnert av nøye utvalgt musikk.
 
Så tusen, tusen takk til alle som bidro!
Takk til bakerne, parkeringsansvarlige, musikkansvarlig, hvitveisplukkere, kafevertinner, mannekenger, klesansvarlig, konferansier, musikkansvarlig, planleggere, loddselgere, vevstueguide, stolbærere, utstillere og ryddegjengen.


Og takk til alle som ville dele denne fine vårkvelden med oss, som kjøpte kaker og lodd, og som skapte den gode stemningen :)
 
Tusen takk!
 
Vennlig hilsen Gro

Fra venstre: Avdelingsleder på medisinsk avdeling, Anne Kristine Fagerheim Skaug, Inger Willerud fra Vardal bygdekvinnelag, avdelingssykepleier 1E, Anne-Line Didriksen Nygard og Vigdis Amlien Kristiansen fra Vardal bygdekvinnelag.

Ansvarlige ved Kreftenheten i Gjøvik sammen med Inger Willerud og Vigdis Amlien Kristiansen

Vardal Bygdekvinnelag
Oppland Bygdekvinnelag

Vardal bygdekvinnelag har gjort det til en tradisjon å gi en årlig gave, skiftevis til Kreftenheten og Stråleenheten på SI Gjøvik Sykehus.