Gamle møbler blir som nye
Gamle møbler blir som nye

Kvinnelige gründere i bygda vår

Vi har mange kvinnelige gründere i bygda, og fremover skal vi presentere dere for et lite utvalg. Før jul fortalte vi om  Rådejenten Thorild Aker og hennes datter Tina som har hatt en drøm om å bruke gården på Aker til noe mer. I denne artikkelen får du møte møbeltapetserer Marianne Holter Jensen som driver Auberg Møbel og Tekstil i Råde.

 

Marianne Holter Jensen er oppvokst på Opstad/Greåker, men har hatt familie i Saltnes i alle år. Hun møtte sin samboer via familien, og flyttet til Råde i 2011.  I dag bor de med sine to små barn i hans barndomshjem på Auberg. Det er også her Marianne jobber som møbeltapetserer, og det gjør henne fleksibel på tidspunkter for mottak og levering av møbler.

Vi har spurt Marianne hva som har drevet henne frem til å starte for seg selv;

"Fra jeg startet på møbelsnekker linja som 17-åring, har jeg hatt en drøm om å starte eget firma. Ca. 20 år senere, etter endt utdannelse som møbelsnekker og interiørarkitekt, samt noen års erfaring som møbeltapetserer, fikk jeg endelig mulighet til å realisere drømmen. 

Jeg startet smått med å sy ullklær til barn, og tok etterhvert på meg oppdrag som å stoppe om - og trekke om gamle og nye møbler, sy båt-puter og reparere kalesjer m.m.

Mitt mål er å drive med dette på fulltid, men i mellomtiden jobber jeg også som tilkallingsvikar i barnehager. "

Har du en gammel stol, sofa eller sjeselong du vil har trukket om, eller behøver båten din nye puter? Ta kontakt med Marianne hos Auberg Møbel og tekstil og støtt våre lokale gründere og bedrifter.

Marianne Holter Jensen

Tlf: 476 15 875 

Epost: aubergmobel@yahoo.com

Les mer her: http://aubergmot.simplesite.com/  hvor du også finner veibeskrivelse til Auberg. 

Råde Bygdekvinnelag heier på Marianne og ønsker henne riktig lykke til!

Bli medlem