Inspirasjon fra Råde Blomster
Inspirasjon fra Råde Blomster

Råde Blomster ga inspirasjon til historiens første digitale medlemsmøte i RBK

Et vellykket digitalt medlemsmøte ble for første gang avholdt i Råde Bygdekvinnelag. Christian Abrahamsen, innehaver av Råde Blomster, deltok som gjesteforeleser og ga oss tips til stell og dekorering av påskeblomster. Flere medlemmer deltok på Teams for første gang, så her gikk mestring og inspirasjon hånd i hånd.

Det var et spent styre som arrangerte det første digitale medlemsmøte i laget. Dagens situasjon gjør jo at vi ikke kan møtes fysisk, og da ønsket vi å tilføre våre medlemmer litt inspirasjon før påske.

I forkant av møte så sendte vi ut invitasjon med "bruksanvisning" på "hvordan delta i Teams". Vi arrangerte oss et kort "test-møte" dagen før møte som ble avholdt tirsdag 23. mars kl. 19:00.

Møtet startet med velkommen og lagsinformasjon fra Toril, og deretter ga vi ordet til vår gjesteforeleser Christian Abrahamsen som er innehaver av Råde Blomster.. Christian ga oss et fargerikt innlegg med tips til stell av tulipaner og andre påskeblomster. Han ga oss også enkle tips til hvordan vi selv kan dekorere sammenplantinger i påskens farger. Råde Blomster sponset også en flott påskegevinst som ble trukket til den heldige vinner i slutten av møte. Christian informerer om at butikken hans fremdeles er åpen;

Nå under nedstengningen er butikken åpen for henting av forhåndsbestilte og betalte varer. Åpningstidene er de samme som til vanlig. Hverdager fra 09.00-16.30 og lørdager fra 09.00-15.00. Påskeaften er det åpent til kl 14.00, og vi kjører ut blomster også denne dagen. Vi treffes på tel 69284364 eller på www.raadeblomster.no

Etter dette flotte innlegget så fortalte vår sekretær, Reidun, om de planlagte gåturene vi har fremover. Dette vil bli annonsert fortløpende, og gjennomføres så sant restriksjoner grunnet Covid-situasjonen tillater det. Reidun tipset også medlemmene om å "ringe en venn". Det er mange som sitter isolert og ensomme i denne tiden, og vi kan bidra stort med en liten telefon.

Møtet ble avrundet av Henriette som takket alle for oppmøte og annonserte vinneren av gevinsten fra Råde Blomster. Vinneren var forøvrig et nytt medlem som deltok for første gang.

Vi fikk umiddelbart gode tilbakemeldinger fra medlemmene etter dette første digitale medlemsmøte, så det kommer nok flere møter etter påske med spennende innhold, tross vi gleder oss til vi kan møtes fysisk igjen.

Til slutt ønsker vi alle våre medlemmer en riktig god påske! Ta vare på dere selv!

 

Bli medlem