Sensommer - tidlig høst - tid for innhøsting og takknemlighet.

Og ny logo!

På tampen av juni fikk NBK ny logo - og alle lokallagene med dem.

Noen er begeistret, noen er stille, noen er fornøyd med ny grafisk profil, noen kaller det "Keiserens nye klær", noen spør om prislappen....reaksjonene er like mange som det er medlemmer. Og det er klart at det tar tid å venne seg til alt nytt.

Men uansett, det er innholdet som er viktigst, det kan vi sikkert enes om.

I Hillestad bygdekvinnelag starter vi høsten med forberedelser til høstmarked på Reidvin-tunet. Vaktlista sendte vi ut sammen med sommerbrevet og vi håper kabalen går opp. En gevinst til lynlotteriet håper vi på fra dere, og ivrige bakere som kan fylle opp Bakahuken med hjemmebakst. Og samme dag er det avspark for Kulturminnedagene i Holmestrand kommune på samme sted. Dette gleder vi oss til!

Uka deretter er det satt av 4 dager til utgravninger og historiske leker som et tilbud i Den Kulturelle Skolesekken for alle kommunens 7.klassinger. Her er vi med sammen med Reidvin-tunet og kulturarvkonsulenten m.fl. Hesteskokastinga står Hbk for - og kanskje litt styltegåing? Blir du med og setter ungdommene igang? Alle klasser har med seg to lærere,som forhåpentligvis holder orden i rekkene ;)

Tradisjonsmatskolen for 1.-3.klassinger i bygda starter den 11.9., med påmelding fra 30.august. Ungene skal få en forståelse for hvor råvarene finnes, og hvordan de skal behandles for å bli til god mat. 4 lørdager er satt av til dette, og vi regner med at mange av våre medlemmer har lyst til å være med å lære bort til nye generasjoner!

Høsttakkefesten i kirken er 19.sept i Hillestad kirke og det står at det er ofring til Hillestad bygdekvinnelag ;) Det ville nok være riktigere å si at det er ofring til at prosjekt vi støtter. Den dagen skal kirken pyntes og kjærlighetssuppe kokes og serveres. Dette står bygdekvinnene for hvert år. En fin takknemlighetsgest for årets avling.

Barnearrangementet er lørdag 23.oktober. Siste sprell før årsmøtet 1.november. Og som vanlig ber vi om klær til BabyBorn-dokka og andre gevinster til utlodningen, og ikke minst bollebakere! SOS Barnebyer sender vi overskuddet til - slik vi alltid har gjort.

Med såpass mange jern i ilden ser vi at Den Store Klesbyttedagen må vike - men kommer kanskje igjen til våren?

I vår skulle vi dratt til Oslo - til Operaen og Roseslottet - kanskje Deichmanske nye bibliotek....men Covis19 satte en effektiv stopper for det. Vil dere være med på tur i høst istedet? Dere avgjør om det blir tur eller ikke!

En innholdsrik høst hvor vi igjen så smått venner oss til å møtes på ulike sosiale arenaer - fortsatt med respektfull avstand og rene hender, men et skritt nærmere fellesskapet som alle trenger litt av.

Velkommen til kvinnefellesskap og dugnadsinnsats til vårt alles beste!

 

 

Bli medlem