Dirigentbordet
Møtelederne
Leders tale
Ellen på talerstolen
Mens vi venter på avstemming
Ble en del venting under avstemmingene.

Landsmøtet 2020

Landsmøtet 2020 er gjennomført på Zoom (videokonferanse) grunnet koronaepidemien. Ny leder ble valgt, les mer på NBKs side.

På trunn av dårlig netttilgang (jeg tilbringer dagene på seter), og no feilmeldinger, så kommer denne oppdateringen litt seint, men bedre seint enn aldri har jeg lær.

Tillater meg å gjengi mail fra Sølvi.

"Kjære Aud, Ingrid og Gerd.

Ja så er Landsmøtet i NBK 2020 overstått.  Tusen takk for at dere to utenom fylkesstyret ville delta. 

Det hadde sett litt underlig ut om det bare hadde vært Aud Teigen Gjerde og meg som deltok fra Buskerud Fylkesstyre. Igjen tusen takk!

Det er rart at ingen flere medlemmer meldte seg som delegater når de hadde muligheten til dette.  To ganger tidligere har jeg sendt ut invitasjon til alle lokallagsledere i Fylket om mulighet for å delta.

Men! De vegret seg nok for dette nye digitale Zoom meeting. 

Selv om det gikk nesten to timer over slutt-tidsrammen som ble satt til kl. 1600,  får vi vel si at det gikk bra. Som ledelsen sa, så var de ikke klar over at avstemming på Questback tok lengre tid enn de regnet med.  Alt er nytt til og med for NVK.  

Ny leder ble valgt og hun heter Jorunn Henriksen.  Valgkomiteens innstilling i NBK på leder ble tilsidesatt, og innkommet forslag fra 3 fylkeslag ble tatt opp til avstemming og avstemming resulterte i at Jorunn Henriksen ble valgt som ny leder i NBK. Aud og jeg stemte på henne.

Personlig har jeg lært mye nytt i dag. Jeg er glad for at jeg bestemte meg for å reiste til Lyngdal i dag tidlig kl. 07.30, og kunne ha Aud som støttespiller på Landsmøtet. Hun stilte opp med to datamaskiner og veiledet meg godt. 

Aud og jeg noterte oss bare det aller viktigste og vi ser frem til referat/protokoll fra Landsmøtet i NBK. 

NB. Dersom dere kikker på nettsiden til NBK, så har Aud allerede lagt ut bilder og tekst om deltagelse fra Buskerud. Mange LIKES allerede

Ønsker dere alle en fin midtsommerfeiring. I skrivende stund kl. 22.55 plaskregner det på Røyse.


Klem fra Sølvi Jødal     (fylkesleder)"

Bli medlem