Fra venstre; Siw Beate, Astrid og Monica som representerte bygdekvinnelaget
Eidsbygda Bkl debuterte i bedriftskyting arr. av Rauma Skytterlag
Klar til skyting
Olgas Midt i Blinken kake

Midt i blinken

Eidsbygda bygdekvinnelag debuterte i bedriftskyting, og endte på en overraskende 4. plass!

Fole artig og sosialt!

 

Rauma Skytterlag arrangerer årlig bedriftskyting for bedrifter, lag og organisasjoner i Rauma kommune. En «fredelig kappestrid» med lagskyting i skytterhallen i Eidsbygda. 

I år utfordret vi medlemmene i vårt lag til å være med. Det tok ikke lang tid før vi hadde tre kandidater. Av 18 lag var det bare to rene damelag; Eidsbygda Bkl og de lokale Joker-damene. De har også medlemmer i vårt lag, så dette bidrog til stort engasjement og intern kappestrid mellom damene. Flere av damene fra bygdekvinnelaget fikk prøve skyting på treningskveldene.

Konkurransen foregikk over tre kvelder hvorav resultatene fra de to første rundene dannet grunnlaget for finaleskytinga. Eidbygda Bkl var nummer seks av åtte lag som deltok i finalen. Det ble en skikkelig spennende finale allerede fra starten. Laget vårt avanserte til fjerde plass før ankeretappen. Vår ankerkvinne, Siw Beate leverte en fantastisk serie med 194 av 200 mulige poeng, og beholdt plassen med god margin. De siste fem skuddene var enkelt skudd, og det var stor jubel fra damene for hvert treff midt i blinken!!! 

           

Alle kveldene hadde bygdekvinnelaget også tatt ansvaret for skytterkafèen, og vartet opp med nydelige nystekte vafler og fantastiske kaker. På finalekvelden laget Olga en midt i blinken kake.

       

Neste år kan det hende vi stiller med flere lag, og vil da utfordre andre bygdedamer til sosiale kvelder med vennskapelig skytekonkurranse.

BARE FOR MORO SKYLD!

Bli medlem