Foto: LIse Øvernes
Fylkesstyret, 2018
Foto: Lise Øvernes
Fylkeslagsleder; Lise Øvernes, Beiarn
Foto: Ann-Merethe Nilsen
Kasserer, Ann Merethe Nilsen
Foto: Kristin Green Johnsen
Sekretær/Nettansvarlig, Kristin Green Johnsen

Om Nordland Bygdekvinnelag

Velkommen til Nordland Bygdekvinnelag!!

Fylkeslagsleder: Lise Øvernes, Beiarn

Tlf: 47 41 73 55

E-post: l-oevern@online.no

 

Nestleder: Gerd-Marit Sandhei, Mo i Rana

Kasserer: Ann Merethe Nilsen, Hamarøy

Sekretær/Nettsideansvarlig: Kristin Green Johnsen, Bodø

Studieleder: Grethe Skar

 

Fylkeslagsleder i Nordland Bygdekvinnelag, Lise Øvernes:

"I fylkesstyret samarbeider jeg med mange flotte og dyktige damer. Jeg kommer fra bygda Beiarn i Nordland, litt sør for Bodø. Der har vi et lokallag med ca. 15 damer. Vi er et ganske aktivt lokallag og har det veldig bra sammen. Jeg jobber som butikksjef på Coop Marked og som bonde med sauer og ammekyr av typen Hereford. Jeg syns at bygdekvinnelaget er en flott organisasjon med det den står for. Bygdekvinnelaget har vært en læringsarena for meg og har gitt meg så utrolig mye på mange måter. Jeg er blitt kjent med organisasjonsarbeid og jeg har fått mange nye bekjentskap. Vi jobber for mange viktige saker, gjør tiltak, skaper trivsel og har det også veldig sosialt sammen. Meld deg inn i bygdekvinnelaget du også!".

Nestleder, Gerd-Marit Sandhei:

"Jeg bor på gården Sandhei i Rana, er gift, har to barn og tre barnebarn. Jeg arbeidet tidligere som helsesøster i Rana kommune, og er nå pensjonist. Jeg trives i bygdekvinnelaget, og har vært leder i Nord-Rana bygdekvinnelag fra 2012".

Kasserer, Ann Merethe Nilsen:

"Bor på Finnøy i Hamarøy, er daglig leder og tilrettelegger på Øverås Gård. Gården produserer melk og kjøtt, vi leverer Inn På tunet tjenester og har gårdskafe og gårdsbutikk. Er gift, har 2 barn, 2 bonusbarn og 2 fosterbarn. Liker å bake, lage mat både ute og inne, stelle dyr og være på tur både sommer og vinter. Jeg liker å engasjere meg i bygda, skape trivsel og aktivitet både for de som bor i bygda og de som besøker oss. Er lokallagsleder i Hamarøy og Tysfjord Bygdekvinnelag som har 14 medlemmer. Styremedlem i Hamarøy og Tysfjord Bondelag, og Bygdekvinnelagets representant i Nordland Bondelag".

Sekretær, Kristin Green Johnsen:

"Jeg er født og oppvokst i vakre Lofoten, men bosatt i Bodø. Er nettopp ferdig utdannet Sosiolog, og jobber for tiden i Steigen kommune. Jeg er gift, har tre barn og et bonusbarn. Er lokallagsleder for Musken Bygdekvinnelag, som ligger i Tysfjord kommune, med sine 13 aktive medlemmer. Å være med i et bygdekvinnelag er både givende, sosialt og lærerikt og jeg anbefaler på det varmeste å melde seg inn i et bygdekvinnelag".

 

 

 

Bli medlem