Barn og voksne i gang rundt juletreet

Juletrefest 6. januar 2019 på Tingvoll

 Det var stor oppslutnignen om Øvre Hobøl Bygdekvinnelag og Hobøl Røde Kors sin tradisjonelle juletrefest, med gang og lek rundt juletreet. Bygdekvinnelaget sørget for servering, nisser og poser til barna.     

 Øvre Hobøl Bygdekvinnelag og Hobøl Røde Kors arrangerte 6.januar sin årlige tradisjonelle juletrefest for alle Hobøls innbyggere. Stedet var festlokalene på Tingvoll i Elvestad, og 80 personer ankom stedet da mørket senket seg, for å oppleve en god, gammeldags etterjulstemning. Spesielt inviterte var barn og foreldre fra Hobøl Asylmottak, og ca halvparten av de som kom var derfra. Men det yrte også av unge, norske foreldre og barn. Til sangen og lekene rundt juletreet ble vi vakkert akkompagnert av Andre Bongard. Her hygget vi oss sammen mennesker fra mange kulturer og den gode stemningen var noe alle følte.

Det var boller og kaker og kaffe og brus servert av bygdekvinnelaget, og til slutt kom nissen med poser til alle barna, som var over førti i antall. Det var et stemningsfullt pusterom i en travel begynnelse på det nye året.

Referent Irene Grimsby.

 .  

   

 

Bli medlem