Vi minner om vår verve-konkurranse hvor du kan vinne en helt ny "Bestemors takke"!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss, og melder du deg inn i Råde Bygdekvinnelag innen 28. februar er med i trekningen av en "Bestemors Takke" til en verdi av kr. 1.800,-! 

https://bygdekvinnelaget.no/bli-medlem-i-dag

 

For dere som følger oss på sosiale medier så har dere kanskje sett at vi har kjørt en aldri så liten "vervekampanje" i januar og februar.

Vil du være med i konkurransen om å vinne din egen "Bestemors takke", så melder du deg inn i løpet av februar. Trekningen gjøres den 28/2-19 og gjelder nye medlemmer i 2019 som sokner til Råde Bygdekvinnelag - altså trekning kun blant bygdas egne, så vinneroddsen er stor.

Medlemsavgiften i Bygdekvinnelaget er lav (kun en brøkdel av en ny "Takke"), og det er ingen dugnadsplikt eller "tekst med liten skrift". Vi byr på inspirasjon og vi tar vare på bl.a. på Norges mattradisjoner - som også er vårt fokusområde i år.

Har du en liten drøm om å lære mer om lefsebaking, eller kanskje servere nystekte "lapper" slik "Bestemor" gjorde det? I Bygdekvinnelaget er det allerede mange medlemmer som kan den kunsten, og med glede lærer videre - slik at vi tar vare på bydas tradisjoner og Norges mattradisjoner.

Meld deg inn her https://bygdekvinnelaget.no/bli-medlem-i-dag

Vi gleder oss til å se deg på neste møte den 5. mars 2019 - Invitasjon kommer i neste uke, og da skal det handle om ernæringsfysiologi.

Bli medlem