Bygdekvinner til USA

Tidspunkt: 
Fredag, 6. desember 2019 - 20:00

06.

des

Under Dyrsku`n 2019 var Telemark Bygdekvinnelag så heldige å få 1 tur med selskapet Route 66. Saman med dagleg leiar Arve Stallvik og styret i TBK gjorde me turen tilgjengeleg gjennom verving. Den heldige vinnar blir trekt av Arve Stallvik 01.01.2020. For den heldige vinnaren startar 26.05.2020, men…..

 

 

Nå vil me gjera dette til ei felles reise for alle bygdekvinner i Telemark, slik at me kan reise saman med vinnaren. Hadde det vore nokko for deg, kjære bygdekvinne?? 
Dagleg leiar Arve Stallvik vil arrangere ei fantastisk reiseopplevelse med besøk og innblikk i amrikanske bygdekvinners liv. Mange av desse kvinnene har sine røtar frå Norge. Tenk så artig det er å sjå kor mykje av den norske tradisjonen er bevart og har utvikla seg med ein amerikansk vri ☺

Arve Stallvik skriv:
Vi kaller det verdens vakreste eventyr. Skal du på bare en reise i løpet av livet, bør du unne deg denne turen. Du får oppleve Hollywood, Las Vegas, Grand Canyon, Cowboy-rancher og indianer-reservat, over 4000 km, 9 stater og tre tidssoner.

Bygdekvinnelaget vil kunne ha stor nytte av å se bygdekvinnekultur i Amerika som en researchreise/seminar eller en faglig reise for å utveksle kultur og mat-tradisjoner. Jeg har selv vokst opp på gård som odelsgutt og har mange venner som har olde- og besteforeldre fra Norge som har emigrert til Amerika og startet som bygdekvinner der. Vi gjør dette fordi dere har mange medlemmer og vi håper mange i bygdekvinnelaget unner seg en slik tur, som er kjent som verdens mest berømte reise, gjennom så å si hele USA. 

Vi har arrangert over 300 turer for over 10.000 mennesker i 17 år. Store firma som DNB, Statoilhydro, Santander, Forsvaret, Aftenposten, etc har årlige turer med oss. Turen er en 20-dagers reise i USA fra Hollywood/LA til Chicago. Ring meg på 90667074 hvis spørsmål. 

Arve Stallvik 

President/CEO/Adm.Dir

The Route 66 Club

Email: arve@route66usa.info

Telefon, Norge: +47 9066 7074 ( Oslo/Norge)

Tilbudet er til alle bygdkvinner m/følgje, rundt om i heile Telemark. Skulle det bli ledige plassar vil me åpne opp for at andre bygdekvinner frå resten av landet kan melde seg på. Her er det fyrste kvinne til mølla!

Turen kostar 20 000,-kr pr.pers.

Vi har mulighet til å ta med inntil 30 stk pr.buss. Kor mange bussar klarer me å fylle?? ☺

Bindande påmelding innan 20.01.2020

 

Meir informasjon om turen vil du finne på:

http://route66usa.info/nb/

https://www.facebook.com/route66international

 

Bli medlem