Kvinnekonferanse - Næring i mat

Tidspunkt: 
Lørdag, 18. november 2017 - 10:00
Sted: 
Kvitåvatn Fjellstoge

18.

nov

For tredje året på rad arrangeres kvinnekonferanse i regi av Telemark Bondelag, Telemark Bygdekvinnelag og MØY Telemark. I år blir det to dager, en dag med konferanse og en dag med kurs. Hør og bli inspirert av dyktige kvinner som motiveres av mat. En konferanse for alle! Fra den matinteresserte som vil lære mer til matgründeren.

Tid og sted er 18. og– 19. november på Kvitåvatn fjellstoge.

Nå nærmer det seg tiden for Telemarks  eneste Kvinnekonferanse som arrangeres for tredje gang av Bondelaget, Bygdekvinnelaget og MØY Telemark. I år skal den holdes på Kvitåvatn Fjellstue i Tinn. Konferansen skal være til inspirasjon og motivasjon for alle kvinner, og har som målsetting å løfte frem kvinner fortrinnsvis i Telemark som er gode forbilder for mange. I 2015 med tema”Fra draum til realitet” på Notodden, og i 2016 “Nyskapande tradisjon” i Bø med nær 100 kvinner på begge. Årets konferanse har tema: “Næring i mat” og vil belyse mange spennede vinklinger, og har fokus på alt fra dyrke, høste, spise og vise.

I år ønsker vi spesielt å hedre gullvinnere fra NM i gardsost,  Barbro Stordalen fra Stordalen Gardsbruk i Tinn, (med sin helfeite brune geitost)  og Gro Hommo fra Lega Ost i Vinje(med sin kvitost) som begge vant gullpriser for ostene sine. Disse vil dele sine erfaringer og kunnskaper om produkter og sine bedrifter, og de skal også holde kurs i lefsebakst på søndagen.

I tillegg  får vi høre og møte mange flinke og flotte Telemarks-damer i alle aldre, jfr vedlagte program.

Ta kontakt med Linda C. Furulund, tlf 928 89 901, mail: linda@møy.com eller Kari Anne Valsø , mob 41 50 66 38 eller mail: karianne@møy.com, www.møy.com/Kvinnelyst/konferanse-2017 eller Facebooksiden: Kvinnelyst – næring i mat.

Vi kan tilby et flott program! For påmelding og mer info:

www.møy.com/Kvinnelyst/konferanse-2017 eller Facebooksiden: Kvinnelyst –- næring i mat.

 

Ta kontakt med en av oss for flere detaljer.

 

Vennlig hilsen

Arbeidsgruppa

 

Turid Stalsberg, 916 26 113, Bondelaget

Ellen Margrethe Garn, 918 71 829, Bygdekvinnelaget

Linda C Furulund, 928 89 901 og Kari Anne Valsø, 41 50 66 38 i MØY Telemark

Bli medlem