Et blomstrende frukttre. Foto: Ukjent

Vårhilsen frå fylkeslaget

Sommerhilsen.

En kort vårhilsen med sommeren foran oss. Herlig.

Takk for tilliten. Jeg tar et år til.. Det er en spennede fritidsjobb- krevende til tider, men for det meste spennende. Jeg kan virkelig anbefale at du som medlem engasjere deg. Ikkje si nei- du opplever et godt fellesskap med mange gode diskusjoner og opplevelser.

Vi, i TBK, er nå i gang etter at vi konstituerte oss 1. april. Dyrsku`n står for døren- Her håper jeg mange vil delta. Husk å meld deg før 5. mai  til vår sekretær, om du ønsker å være med å bake flatbrød og lefse eller stå vakt. Vi må ha planen klar før vi tar sommerferie.

Du vil få oppskrift og vi satser i år på å kunne selge det vi baker. Tema for oss på vår stand er og i år BYGG- det same som dere i lokallagene jobber med.

En annen stor ting som opptar oss alle i hele fylket er regionsreformen- her håper jeg at lokallagene tar stilling og sender det til oss på fylket. Vær oppmerksom på tilbakemeldingsfristten 5. mai. Vi skal ha dette opp som sak på styremøtet 9. mai.

«Kvinner ut»- prosjektet forsetter og vi har fått en stor bestilling av handlenett frå NBK. Morsomt når et prosjekt og engasjement får gode og store ringvirkninger.

Til høsten skal det være inspirasjonsseminar i Tronheim. Sist var det i Bergen og mange frå Telemark deltok. Det kan bli en inspirende og morsom «husmor»ferie.- Meld deg på!

Kommunikasjon bruk vår nettside. Send gjerne bilder til Liv , slik at vi får en bildebank- det er praktisk til mange ting.

Med dette ønsker jeg alle en god sommar- vi ses på DYRSKU`N. 

Ellen Margrethe

Bli medlem