foto: Anne Ka
foto: Anne Ka
foto: Anne Ka
foto: Anne Ka

Høstmat og viner som passer

Leder Ambjørg Akerholt kunne 29. august ønske velkommen til 15 damer og spesielt til Else Myhra fra Vinmonopolet. Kveldens tema var vinsmaking og Elsa Myhra hadde valgt ut noen viner som passet godt til høstmat.

Ambjørg informerte først om Inspirasjonskveld i regi av Vestfold bygdekvinnelag. Så fikk Else Myhra fra Vinmonopolet ordet og hun holdt et interessant kåseri om fem forskjellige viner (to hvitviner, to rødviner og en dessertvin). Det var meget interessant å høre på – Else har imponerende kunnskaper om viner, om dyrking av vindruer og hvordan de blir til vin og lagring av vin. Vi fikk også smake på disse fem forskjellige vinene. Styret i bygdekvinnelaget hadde laget en tallerken til hver deltaker med fem forskjellige retter; krabbe, ørret, soppstuing, elggryte og eplekake og sammen med riktig vin til hver rett ble dette en nydelig opplevelse for smak og gane.

Ambjørg takket Else for å ha delt sine kunnskaper om vin med oss og overrakte Godt drikke boka til henne.

Etter vinsmakingen gikk praten livlig og det ble en hyggelig kveld. Vertinne Karin disket opp med kaffe, rundstykker, ost og syltetøy og dette smakte fortreffelig.

Bli medlem