Strikkemøte i Vivestad bygdekvinnelag

Leder Ambjørg Akerholt kunne ønske 13 damer velkommen til årets første medlemsmøte 31. januar 2018. Imponerende at så mange hadde tatt turen ut i det ufyselige været.
Tema for medlemsmøtet var strikking og strikkeoppskrifter. Da Garnbunten på Revetal hadde meldt avbud til å komme på møtet, hadde vi fått tak i hefter med nye strikkeoppskrifter som vi kunne finne inspirasjon i. Mange hadde også med strikketøy og det vil nok bli mange gensere, jakker, sokker, grytekluter m.m. å se i Vivestad i den nærmeste tid. Det er produktive damer i bygdekvinnelaget!

Leder Ambjørg Akerholt informerte om følgende:

Spiskammerprisen 2018 som skal deles ut på Vestfold bygdekvinnelags årsmøte. Vi ble oppfordret å komme med forslag på kandidater. Vi diskuterte litt om aktuelle kandidater og undersøker litt om kandidaten vi landet på.
Vestfold bygdekvinnelags årsmøte er 10. mars. Vårt lag blir representert med Ambjørg Akerhold samt et medlem til. Invitasjon til kurs i baking av brød fra Lindhjem gårdsbakeri i Tjølling. En kurskveld er fra kl 18.00 til kl 22.00. Kursavgift er kr 500,- pr. deltaker. Etter diskusjon ble vi enige om at dette ikke var aktuelt for vårt lag i denne omgang.
Vivestad bygdekvinnelags program for 2018 ble delt ut og kommentert. Styret har ikke satt opp tema for møtet i august og ba om innspill fra medlemmene til program på dette møtet. Leder Ambjørg informerte spesielt om lagets 80 års feiring som blir 26. april.
Margot serverte suppe, focacciabrød og kake, det smakte i vinterkulda. Etter mat ble det loddsalg og noen hadde mer hell enn andre, men alle kunne takke for en hyggelig kveld og ruslet ut i vinterkvelden.

Bli medlem