Vivestad bygdekvinnelag feiret 80 år!

Medlemmer og gjester var i feststemning, bygdas Bygdekvinnelag feiret 80 år og det skulle gjøres med stil! Vi startet med "turbobudeia" Bodil Nordjore, som hadde fått 1.5 time til foredrag og boksalg. 

Det var også tid for et tilbakeblikk med jubileumsberetning og biledkavalkade. Laget fikk hilsninger fra nabolagene Andebu, Ramnes og Vassås og fra fylkesleder. Selvfølgelig ble det også vartet opp med nydelig mat, kake og kaffe.

Bodil Nordjore

Bodil Irene Gunnarsdotter Nordjore (født 3. oktober 1959) er en norsk kokebokforfatter og matkulturverner. Hun arbeider som høgskolelektor på Høgskolen i Telemark, og er i statsbudsjettet for 2016 utnevnt til statsstipendiat. Hun er fra Byrte i Tokke kommune, men bor i Vinje. Hun er cand.polit. med hovedfag i pedagogikk og fagansvarlig for tradisjonsmatstudiet i Rauland. I tillegg til dette er hun aktiv i ulike matprosjekt over hele landet. Hun arbeider blant annet med et mat- og reiselivsprosjekt for Telemark, der reiselivsbedrifter og produsenter er sammen om å sette fokus på den lokale maten. Hun har deltatt i flere NRK-program, både i Nitimen og sju program Matlyst med Hilde Hummelvoll. Hun er også koordinator for lokal mat for Fylkesmannen i Telemark. (hentet fra Wikipedia)

Hun har gitt ut en rekke bøker om mat og mattradisjoner. Bodil er medlem i Norges bygdekvinnelag!

Bli medlem