Spennnende prosjektlederstilling ledig i Norges Bygdekvinnelag.
Nå har du sjansen til å søke på den spennnende prosjektlederstillingen som er ledig i Norges Bygdekvinnelag

Ledig stilling som prosjektleder for "Tradisjonsmatskolen"

Har du lyst på en variert stilling der du både kan å jobbe med norske mattradisjoner, holde kurs og utforme materiell? Nå har du sjansen til å søke på stillingen som prosjektleder for Norges Bygdekvinnelags nye prosjekt "tradisjonsmatskolen". Send din søknad innen 19. mai 2018!

Norges Bygdekvinnelag søker prosjektleder i full stilling fra august 2018 og ut 2019 til prosjektet «Tradisjonsmatskolen». Målet med prosjektet er å øke kunnskapen om norsk tradisjonsmat og lokale råvarer gjennom praktiske matkurs.

Som prosjektleder vil du ha det daglige ansvaret for planlegging og drift av prosjektet. Oppgavene vil være alt fra å utarbeide kursmateriell for lokallagene og holde kursholderkurs til å lage artikler om norsk tradisjonsmat og være en pådriver for økt kunnskap om norsk tradisjonsmat. Prosjektleder bør ha matkompetanse, gjerne prosjektledererfaring, god kjennskap til organisasjonsarbeid, samt personlig egnethet.

Vi kan tilby variert, meningsfylt og faglig givende arbeid i et hyggelig miljø. Prosjektleder vil inngå i administrasjonen til Norges Bygdekvinnelag med kontorplass i Hollendergata 5 i Oslo.

Om du syns dette høres ut som en stilling for deg og ønsker mer informasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med generalsekretær Cesilie Aurbakken cesilie.aurbakken@bygdekvinnelaget.no eller på telefon 970 86 879 eller organisasjonsrådgiver Astrid Seime på e-post astrid.seime@bygdekvinnelaget.no eller telefon 220 54 815.

Send en kort søknad og CV innen 19. mai 2018 til post@bygdekvinnelaget.no eller til Norges Bygdekvinnelag, postboks 9358 Grønland, 0135 Oslo. Merk søknaden «Prosjektleder tradisjonsmatskolen». Prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen. Les om Norges Bygdekvinnelag her på hjemmesiden.  Se også vår egen nettside om tradisjonsmat www.norsktradisjonsmat.no. Her er det mye spennende informasjon om vårt arbeid med norsk tradisjonsmat.

Om Norges Bygdekvinnelag
Norges Bygdekvinnelag er en politisk uavhengig organisasjon med 13 000 medlemmer og 450 lokallag over hele landet. Vår visjon er å være en møteplass for aktive kvinner og en pådriver for levende bygder. Vi jobber for å være en inkluderende organisasjon der alle skal kjenne seg velkomne, uavhengig av bakgrunn og kultur.

Norges Bygdekvinnelag har et stort hjerte for norsk matkultur og lokale råvarer. Våre bygdekvinnelag rundt om i landet er blant bygdenes og landets viktigste formidlere av norske mattradisjoner og sunn matglede.

                                              

Bli medlem