Feiring av Andebu Bygdekvinnelag   90 år . Her ved nåværende og tidligere ledere. Flott gjeng som alle er med å gjør Bygdekvinnelaget til en god møteplass.
Feiring av Andebu Bygdekvinnelag 90 år . Her ved nåværende og tidligere ledere. Flott gjeng som alle er med å gjør Bygdekvinnelaget til en god møteplass.
Her fermenterer vi kål  i Andebu Bygdekvinnelag .  Mye latter og god stemning da vi lærte dette
Her fermenterer vi kål i Andebu Bygdekvinnelag . Mye latter og god stemning da vi lærte dette
Veldig artig med kurs i søm med symaskin . Hyggelig med unge og spreke deltagere. Flotte skjørt ble produsert på en helg .
Veldig artig med kurs i søm med symaskin . Hyggelig med unge og spreke deltagere. Flotte skjørt ble produsert på en helg .

Andebu bygdekvinnelag

I dag besøker vi Andebu bygdekvinnelag.

 

Andebu bygdekvinnelag feiret 90 års jubileum i 2018. De er en gjeng med aktive damer som både har egne arrangementer samt samarbeider med andre organisasjoner i bygda og omegn.

Av egne arrangementer kan vi nevne: Åpen dag på Gulli skoletun med baking og salg av bakerovnsbrød, symaskinkurs, juletrefest på Andebu sykehjem.

De deltar med egen stand på «Hælja Hime» som er en årlig aktivitetshelg i Andebu med marked, idrett, konserter og kulturtilbud, samt på de fleste andre ting som skjer i nærmiljøet.

(NB! Husk å bla i bildene)

Hjemmeside.

Facebook.

 

 

Bli medlem