SONEMØTE

Tidspunkt: 
Onsdag, 15. september 2021 - 18:30
Sted: 
Asker Museum

15.

sep

Asker Bygdekvinnelag har fått ansvaret for høstens sonemøte og vi er veldig glade for å kunne ønske Bærum, Oslo, Lørenskog, Nittedal/Hakadal og Rælingen veldkommen til Asker Museum.  Vi håper også at "alle" i Asker vil være med å gjøre dette til en hyggelig kveld for våre gjester!

 

Vi starter med en kort omvisning på museet ved museumsbestyrer Fredrikke.  Dette blir en fin anledning for oss alle til å bli litt bedre kjent med det flotte museet vårt!

Inne i kafeen får vi servert gulrotsuppe med tilbehør, laget etter en oppskrift av Minna Wetlesen.  Deretter kake/kaffe og tid til hyggelig prat!

Så er det Sølvi Wærhaug`s tur til å fortelle oss mer om Minna Wetlesen.  Vi skal få lære å kjenne damen som startet Norges og kanskje Europas første husmorskole for "alumens døtre" på Abildsø gård.  Sølvi har skrevet en spennende bok om Minna, vår leder Yvonnes tippoldemor.  Hvis noen får lyst til å kjøpe boka vil det bli anledning til det.

Inngangspenger kr. 160.- for medlemmer,  kr. 200.- for ikke medlemmer.  To lodd til kveldens utlodning er inkludert.  Betaling kan skje med Vipps eller kontanter.

Det må tas korona-forbehold for gjennomføring av møtet, men slik som det ser ut nå tror vi heldigvis ikke at vi må avlyse.  Gjeldende smittevernregler skal selvfølgelig overholdes.

Vi gleder oss og håper inderlig at vi kan se mange at dere på museet denne kvelden!  Ta gjerne med en venninne eller naboen!

HJERTELIG VELKOMMEN!

Bli medlem