Julehilsen

Julehilsen fra styret i Telemark bygdekvinnelag

 

                                    Julehilsen 2019

Litt nytt frå TBK.

Først takk til alle som stilte opp på dugnad under Dyrsku`n. Det ble igjen i år flotte dager. Fin tilbakemelding frå dere som kom og  frå de som besøkte vår stand.

Vi har nå hatt en månad med mange årsmøter. Styret har vært på besøk hos mange lokallag. Det har vært interessant å se hvor forskjellig vi driver våre lag.

Her kommer litt informasjon som kan være nyttig- tenker vi:

 Samrådingsmøter i november, vi har valgt å tilbyde to alternativer i håp om å møte mange av dere. Tema er især for styret i laget, erfarne som nye. Spesiell fokus på verving. Der vil bli god tid til å utveksle ideer. Pris 250,- inkl. mat og drikke.

  • Samrådingsmøte 19.november på Århusgård i Skien, påmelding til Mette Bøe, frist 10.11.
  • Alternativ samrådingsmøte 20.november i Åmot, i huset med biblioteket. Påmelding til Mette Bøe, frist 10.11.

Medlemsverving: VIKTIG SAK

  • gå inn på hjemmesiden til NBKunder nyheterder finner dere informasjon om at november og desember er gratis. Og der er mulighet for å vinne en takke som premie.
  • Minner og om vårt tilbod i TBK med Rute 66.Les på hjemmesiden for TBK og facebook. Her kan alle medlemmer som er kommet til i 2019 være med i en loddtrekning om en tur til USA ,verdi 30.000kr. Loddtrekning 1. januar.

Hørring frå NBKom ny politisk plattform, svarfrist til TBK 30.nov. og 10.des. til NBK

Årsmøte i TBK er 7.mars,Sauherad er vertskap. Nærmere informasjon i januar, men har laget saker som vi skal ta opp på dette møtet, er det bare å komme med de i god tid.

                                     Til slutt ønsker vi  gode førjulsdager.

                                    Hilsen styret i TBK ved Ellen Margrethe 

Bli medlem