Hva finnes det ikke å høste av i naturen  - gratis!
Hva finnes det ikke å høste av i naturen - gratis!

Høstmøte

Tidspunkt: 
Onsdag, 16. august 2017 - 19:00
Sted: 
Hytta til Kjærstad, Billingveien 727, Finsrud

16.

aug

Første møtet etter sommerferien er alltid spennende. Vi har mye å snakke om, mimre over aktiviteter som ligger bak og planlegge nye. Energien er på topp på oppstartsmøtet og det er så trivelig å være på hyttetur.

Det er blitt en tradisjon at  Gerd Kjærstad inviterer oss til hytta som ligger i nordre enden av Søndre Billingen.  Det er noe spesielt med høstmøtet. Så mye å ta tak i og diskutere i og med det er så lenge mellom medlemsmøtetene sommer og høst.

Nye prosjekt å ta fatt på: KvinnerUt hvor vi oppfordres til å bruke naturen. Kursvirksomhet både lokalt og sentralt. EBK fyller 70 i 2018. Listen er lang over arrangement.  Åpen Gård på Persmoen;Åbogen er like rundt hjørnet. Vi må ha noen årsmøtetanker for 18. oktober 2017.  Møt opp, og gi uttrykk for dine ideer, årsplanen skal utarbeides.

I tillegg til vertinnen Gerd Kjærstad er Anne-Lise Gonzalez og Sidsel Trovåg vertskap og ønsker oss velkommen.  Loddsalg.

Det oppfordres til samkjøring, ikke bare på grunn av parkeringsplass, men vi tenker miljø.  Fyll opp bilen og be gjerne med det noen som har interesse av organisasjonen Bygdekvinnelaget.

 

 

Bli medlem