Sammen om markering av Verdensdagen for psykisk helse

Sammen med andre lokale bidragsytere fra Nittedal, markerte vi Verdensdagen for psykisk helse. Vi solgte våre deilige sveler, og holdt auksjon av geriljabroderi til inntekt for BUA.

Årets tema for Verdensdagen var "Livet under og etter en pandemi. Følg opp!". Laget vårt har gjennom pandemien holdt i trådene, som førte til en vellykket auksjon av geriljabroderi med skikkelig "sting". Nittedal Husflidslag og  Nittedal ungdomsskole var viktige samarbeidspartnere, og elevene fra valgfaggruppene Design og Redesign hadde brodert treffsikre og sterke budskap. 

Til tross for strenge smittevernstiltak, har vi greid å knytte bånd. Ved å sende den flotte Vandreduken fra hjem til hjem, ofte levert utendørs eller på dørstokken, har alle som vil fått bidra med broderier som både engasjerer og berører.

All inntekt fra auksjonen går, i år som i fjor, til BUA.

BUA bidar til at dyrt frilufts- og sportsutstyr kan leies for en billig penge, og senker terskelen for deltakelse i aktiviteter for både barn og voksne. Dette er både sosialt og bærekraftig! Det viser seg også at dette  har blitt et populært tilbud her i Nttedal. I fjor kunne BUA kjøpe inn snowskates for våre bidrag. Vi håper at pengene fra årets auksjon vil komme godt med.

 

Bli medlem