Mye kjekt å være med på :)

Dette har vi fått til :)

Og flere aktiviteter kommer :)

NORDRE LAND BYGDEKVINNELAG

Sommeren gikk fort i år, og plutselig var det august med: 

Landsbydugnad der vi ryddet og ordnet "hele" Dokka  i litt duskregn, men greit.

Redesignmøte på Thomlevold like deretter med mane ideer om gjenbruk og nydelig servering,

Landsbyfest 31.08., der vi presenterte "Landsbylefserull" en fin rett til mange slags treff,  og så første høstmåneden med tyttebærtur på Østsinni 12.09.

Langs Elva 19.09.der byggrynssuppekjelene burde ha vært fire og ikke to med rundt 2000 folk spaserende  i tussmørket , og 

Bygdedager 21. og 22. 09. i strålende sol.Bygdedager har vært under planlegging fra januar med dagene fra 2017 i mente, men en del nytt i år: Fotomoro for barn, hoppe i halmen, gjette vekt på avlsokse, kofteparade og ikke minst bruke Lokverkstedet til serveringen. Her var mange innom for å kjøpe nydelig rømmegraut, vafler og gode pølser av bygdekvinner i alle aldre fra mange plasser i kommunen. Torpa og N. Land BK samarbeidet også i år, og maten betyr mye på disse dagene, både for å bli mett og få "penger" i kassa. Landbrukets Hederspris ble utdelt til to dyktige avløsere, viktige for mange gardbrukere i nesten to mannsaldre.

Det ligger ute mange bilder på Fb hos "Bygdedager", N.Land kommune, N.Land sau og Geit fra kåringa av værlam, og sikkert mange som har lagt ut egne bilder.Takk til alle som hjalp til,og til alle som kom innom! Nye dager i 2021!

         

I høst: Med på å markere Verdens Bygdekvinnedag 15.10.19, kokkekurs med julekaker med bygg og "krisekaker" med  ulike løsninger for bakst med enkle råvarer, julemøte/ redesignmøte  og med på vintermarked. Info på hjemmesiden vår og Fb. Vel møtt til ulike arrangement!

N. Land Bygdekvinnelag ønsker alle medlemmer  en riktig GOD HØST med oppskriften på LANDSBYLEFSERULL!  Nytes  helst fersk, men holder seg noen dager i kjøleskapet!

 

Bli medlem