Matkurs - hverdagsmat - tema fisk

Tidspunkt: 
Mandag, 11. februar 2019 - 18:00
Sted: 
Fagerheim skole - allrommet

11.

Feb

Nykirke bygdekvinnelag tilbyr kurs i tradisjonsmat - lettlaget hverdagsmat.  Vi tilbyr to kurskvelder -  11. og 25.februar

Vi tilbyr kurs i lettlagede hverdagsretter. Vi gjennomfører to kurskvelder - tema fisk 11. februar og tema kjøtt 25. februar. 

    11.02 Tema fisk:

    • Kokt fisk med grønnsaker
    • Fiskegrateng med og uten makaroni
    • Fisk i form med grønnsaker

    Gjennomføring av kurskveldene:

    • En kort teoretisk og praktisk gjennomgang med presentasjon av de råvarene vi skal bruke.
    • Matlaging i grupper
    • Smaksprøver som avslutning.

    Praktisk informasjon:

    • Frist for påmelding for kurset 11.2 er 8.2
    • Påmelding til Arnhild Pettersen Dahl tlf. 93451553 eller Bente Aas-Haug tlf. 46965148
    • Pris for kurset: kr 100 pr. kveld + råvarer
    • Begge dagene blir selvstendige kursdager, så man kan melde seg på en eller begge kveldene.
    • Kursledere: Arnhild Pettersen Dahl, Berit Foss og Bente Aas-Haug.
    • Se også kurskveld med tema kjøtt 25.02.

     

     

     

     

     

     

    Kontaktinformasjon og påmelding

    Nykirke bygekvinnelag tilbyr kurs i lettlaget hverdagsmat.

    11.2.: Tema fisk

    25.2. Tema kjøtt

     

    Bli medlem