Nyr som dressing

Nýr

Tidspunkt: 
Tirsdag, 12. november 2019 - 19:00
Sted: 
Haga Samfundshus

12.

nov

Spesialiteten Nýr, elsket av gourmet-kokkene og produsert i vårt nærmiljø. Hans Arild Grøndahl forteller om produktet og veien fram dit de har kommet nå.

Nýr er en ferskost med en spesielt frisk smak. Produktet er utviklet i vårt nærmiljø av gründer og bonde Hans Arild Grøndahl, godt støttet av kona Anne Birte og resten av familien. Dette er historien om å stå på for det en tror på. Produktet har fått både spesialitetsmerking og et dyrevelferdsmerke fordi Grøndalen Gård lar kuene gå med kalvene sine mye lengre enn det som er vanlig i melkeproduksjonen. Hans Arild kommer til temamøtet vårt og forteller om produktet og hvordan det har kommet dit det er i dag. Han vil også vise mange forskjellige måter å bruke produktet på, og vi får smake.

Det blir også tid til kaffe og åresalg. Alle er velkommen!

Bli medlem