Gerd Louise forteller om sitt barndsomsted Larkollen
Deilig mat ble servert
Hyggelig prat med nydelig utsikt
Medlemsmøte i luftige omgivelser
Romslig terasse med hjertevarme

RBK sitt siste medlemsmøte før sommeren ble holdt i særdeles hyggelige omgivelser

RBK hadde siste møte på vårens halvårsplan hos Gerd Louise Molvig, den 12.juni 2018. En svært hyggelig avslutning etter mange forskjellige temaer og aktiviteter vi har vært med på denne våren.

På medlemsmøte den 12.juni, stilte Gerd Louise sin terrasse til disposisjon, på denne fine sommerkvelden. I alt 23 medlemmer møtte opp. Styret ordnet med innkjøp av ost, frukt, vin og andre forfriskninger, som ble satt på bordet til alle medlemmene kom kl.17.

På den store fine terrassen, fant alle den plassen som passet, noen ville ha sol, andre foretrakk å sitte i skyggen, og alle kunne nyte den fine utsikten ned mot Rørvika. Gerd Louise ønsket velkommen, og fortalte om Larkollen og den spennende historien om dette stedet, Rørvik, som er hennes barndomshjem. Det var rikelig med nydelig ost og vin, det ble også allsang til trekkspilmusikk, alle sang med, og stemningen var på topp hos alle! Grete leste opp lag-saker som har kommet siden sist, og ønsket alle en god sommer, og velkommen til høstens møter i RBK.

Tusen takk til Gerd Louise som åpnet hjemmet sitt til sommeravslutningsmøtet vårt.

Vi må også rette en takk til « mannfolka våre», som stilte som sjåfører, så alle kom seg fram og tilbake.

Bli medlem