Bakerovnsbakst

Baking av brød i bakerovn

Tidspunkt: 
Fredag, 11. oktober 2019 - 16:30
Sted: 
Bryggerhuset på Sande gamle prestegård

11.

okt

Kurs i brødbaking i bakerovn holdes av SBK som et del av tradisjonsmatskolen.

Kurs under NBKs tradisjonsmatskole

Hvordan bake brød i bakerovn?

Sande bygdekvinnelag inviterer til kurs fredag 11.okt. i Bryggerhuset på Sande prestegård kl.17.30.

Torill Lærum  og Sissel Berg er kursholdere. De er på Prestegården fra kl. 16.00 og fyrer opp ovnen. Kursdeltagere som har anledning, kan komme etter kl. 16.00 og være med på fyringa. Kurset kan ta 6 deltagere. «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder ved påmelding.

Kursholderne snakker om følgende underveis kurskvelden:

  • Fyring av bakerovnen
  • Hvilke ingrediense har vi i deigen og hvordan skal deigen være for at brødene skal holde formen?
  • Heving og utbaking
  • Steking av brødene- når er de stekt?
  • Baking på ovnens ettervarme

Kurset er gratis og er en del av Norges Bygdekvinnelags Tradisjonsmatskole.

Påmelding til kursansvarlige:  Brit Sønsterud  tlf. 45452356  mail: bsoenste@online.no

Angela Guldal  tlf. 47074329   mail: guldalene@gmail.com

 

Kurs i baking av brød i bakerovn.

Påmelding til kursansvarlige:  Brit Sønsterud  tlf. 45452356  mail: bsoenste@online.no

Angela Guldal  tlf. 47074329   mail: guldalene@gmail.com

Bli medlem