Tradisjonsmatskole i Spydeberg Bygdekvinnelag: Dessertkurs

Tidspunkt: 
Tirsdag, 29. oktober 2019 - 18:30
Sted: 
Spydeberg Ungdomsskole, Grinivegen 16, 1820 Spydeberg

29.

okt

Spydeberg Bygdekvinnelag inviterer til dessertkurs!

Velkommen til kurs med tema tradisjonelle desserter - lær å lage semulepudding og fromasj.

Tid: Tirsdag 29. oktober kl 18.00- ca 21

Kurssted: Skolekjøkkenet, Spydeberg Ungdomsskole. 

Kursavgift: 100,- for medlemmer i bygdekvinnelaget, kr 150,- for ikke-medlemmer

Påmelding og mer informasjon: Nina Hoff, tlf. 418 02 211

Påmeldingsfrist er 26. oktober

 

Velkommen på kurs! 


Norges Bygdekvinnelag har fått midler fra Sparebankstiftelsen til å gjennomføre Tradisjonsmatskolen.  Lokallagene holder minst 2 kurs à 3 timer. 
Kursene er åpne for alle interesserte. Spydeberg Bygdekvinnelag arrangerer tre tradisjonsmatkurs i løpet av 2019. Se også kurs i flatbrødbakst 26. oktober og syltekurs 16. november. 

Det er viktig å ta vare på norske mattradisjoner, slik at nye generasjoner får oppleve god norsk mat og lærer hvordan den lages. Norges Bygdekvinnelag har i flere år arbeidet for å ta vare på norsk mattradisjon og har opprettet nettstedet norsktradisjonsmat.no. Her finnes oppskrifter fra hele landet.  Det legges stadig inn flere lokale retter.  Dessuten har lokale bygdekvinnelag over hele landet utpekt sin lokale tradisjonsmatrett. Mølje er Spydeberg sin tradisjonsmatrett.  

 

 

Tradisjonsmatkurs i Spydeberg 2019
Bli medlem