Tradisjonsmatskole i Spydeberg Bygdekvinnelag: Syltekurs

Tidspunkt: 
Lørdag, 16. november 2019 - 10:00

16.

nov

Spydeberg Bygdekvinnelag inviterer til kurs!

Kurs i å lage sylte lørdag 16. november. Mer info kommer! 

Norges Bygdekvinnelag har fått midler fra Sparebankstiftelsen til å gjennomføre Tradisjonsmatskolen.  Lokallagene holder minst 2 kurs à 3 timer. 
Kursene er åpne for alle interesserte. Spydeberg Bygdekvinnelag arrangerer tre tradisjonsmatkurs i løpet av 2019. Se også kurs i tradisjonelle desserter 25. april og kurs i flatbrødbakst 26. oktober

Det er viktig å ta vare på norske mattradisjoner, slik at nye generasjoner får oppleve god norsk mat og lærer hvordan den lages. Norges Bygdekvinnelag har i flere år arbeidet for å ta vare på norsk mattradisjon og har opprettet nettstedet norsktradisjonsmat.no. Her finnes oppskrifter fra hele landet.  Det legges stadig inn flere lokale retter.  Dessuten har lokale bygdekvinnelag over hele landet utpekt sin lokale tradisjonsmatrett. Mølje er Spydeberg sin tradisjonsmatrett.  

Velkommen på kurs! 

Tradisjonsmatkurs i Spydeberg 2019

Kursrekke:

  • 25. april: Desserter
  • 26. oktober: Flatbrød
  • 16. november: Sylte

Påmelding til Nina Hoff, telefon 418 02 211

Bli medlem