Våre musikanter
Hyggestund
Alle koser seg
Smakte nydelig
Adventfarger

Førjulshyggetreff på Dalheim for "lunsjgruppa"/hyggetreffet 27.11.2018

25 ble ønsket velkommen til julelunsj 29.11.2018.

Selv om det var et kjedelig regnvær ute, møtte flere opp til julelunsj! Og det var ikke rart, for her var litt av hvert å kose seg med. Mat på alle fat. Og alle ble gode og mette og vel det! Anne Jorunn Joberg hadde bakt "verdens beste" denne dagen - og det var ikke store biten igjen etter vi hadde forsynt oss.

Vi hadde besøk av Ole Hafell som vanlig denne førjulsdagen, og han og Anne Jorunn underholdt oss med mange fine sanger. Noen sang Ole alene.

Det ble overrakt en gave til våre tre unike jenter som serverer og ordner hver måned. De fikk en fin gavepakning for føttene, som vi håper de setter pris på og får brukt i førjulsstrevet. Også vikar Karin Haughem fikk en liten oppmerksomhet.....

Vi hadde også quiz denne dagen, og selv om vi syntes oppgavene var vanskelige, var det et lag som hadde 17 rett. De fikk en liten hvit julestjerne hver. Ole Hafell fikk også overrakt en hvit julestjerne - men den var større! Hyggelig at han har anledning til å komme å underholde oss med noe av sitt sangrepertoar.

Anne Bergan har blitt en kløpper til å guide oss gjennom dagen - så også denne gang. Hun ønsket oss vel hjem, god jul og velkommen tilbake til lignende treff i 2019. Vi fikk en oversikt over hvilke dager det er i 2019 - siste torsdag i måneden!

God jul til både de som steller i stand og alle som kommer! Og også til de som vi savnet denne dagen - håper å se dere neste år.

Bli medlem