Forfattermøte med Kristin M Hauge

Tidspunkt: 
Tirsdag, 12. mai 2020 - 19:00
Sted: 
Vestby Prestegård

12.

Mai

Forfatter Kristin M. Hauge er fra Garder og har skrevet flere bøker.

Kristin jobber som forfatter, skyggeforfatter, portrettskribent og frilansjournalist. Hun har 20 års bakgrunn som nyhetsjournalist i VG og utgavesjef/digitalredaktør i KK. Hun har tidligere utgitt Brev til en datter (2018) og vært medforfatter på Alt du ikke ser (2019).

Boka "Brev til en datter" er en annerledes og nær historiebok, et fortrolig brev til Skam-generasjonen om alt mødre i dag ligger våkne for. Her forteller en mor sin datter de helt nære historiene til fem kvinner som tok tak i hver sin del av hverdagen vår, og var med på å skape det vi trodde var det likestilte Norge. Livet har lært dem mye om drøm og virkelighet, valg og konsekvenser, bekymringer og anger. Og om at likestilling og likeverd er verdier vi fortsatt må kjempe for, vi som har tatt dem som en selvfølge. De 30 rådene fra mor til datter gjør dette til en berørende, aktuell og viktig bok for flere generasjoner.
I boka har også Kristin hatt samtaler med norske kvinner som har fått stor betydning for kvinnene i Norge. Det er henholdsvis Sidsel Rasmussen, Frøydis Guldahl, Elisabeth Helsing, Sissel Benneche Osvold og Juliet Okparaebo. 

Vel møtt. 

Gratis entre. 

Servering av kaffe og kaker. Vi har også loddsalg. 

Bli medlem