Vivestad bygdekvinnelag

I dag besøker vi Vivestad bygdekvinnelag.

Vivestad bygdekvinnelag har i dag 32 medlemmer – en blanding av medlemmer som har vært med lenge og mange nye (også unge) medlemmer. 
Vi har møter 1 gang pr. mnd. Møtene holdes som regel hos medlemmene, men vi kan også ha møter i bygdestua på Sagatun. Ved større arrangementer leier vi annet møterom på Sagatun.

For å verve nye medlemmer tar vi kontakt med nyinnflyttede til bygda og informerer om bygdekvinnelaget generelt og hva vi i Vivestad har på programmet. Nyinnflyttede får tilbud om å komme på møtene våre for å se om dette kan være noe av interesse før de melder seg inn.

Vi prøver å lage årsprogram som er variert og noe for enhver smak. Vi inviterer medlemmene til å komme med innspill for hva vi skal sette opp på programmet for neste års aktivitet.
Fra fjorårets program kan nevnes hjerte/lungeredning v/Røde Kors, Vinsmaking med tilhørende mat v/Vinmonopolet og godteri uten sukker som populære innslag på våre møter.

I år har vi bl.a. disse tema på våre møter: Øl og mat v/Færder mikrobryggeri, Stell og vedlikehold av bunadssølv, Fermentering og Diabetes – hva er det. I tillegg skal vi besøke Kvelde Mølle og har vært på besøk hos Olivia Mote i Stokke i januar.

Faste aktiviteter i vårt lag er:

  • Aleggerauksjon i mai.
  • I juni har vi sommeravslutning hvor vi ber med ektefeller/samboere. Vi har vært på Bakke gamle Mølle, Lindsverksetra og Trollvannsstua i de siste årene. I år skal vi til Sandsletta.
  • Julekakebaking i slutten av november. Vi setter opp ca 5 -6 slags kaker vi ønsker å bake og hvert medlem lager dobbel porsjon deig av ett av kakeslagene og så møtes vi på Sagatun og har en hyggelig bakekveld sammen. Etterpå deler vi kakeslagene slik at alle får litt av hvert slag.
  • Juleavslutning i desember. Da inviterer vi med ektefeller/samboere til hyggelig kveld med julemiddag.

(NB! Husk å bla i bildene, og ta en titt på brosjyren nederst i innlegget)


Hjemmeside.

Facebook.

Bli medlem