Bygdekvinnene Sissel Bjelland og Grethe Brundtland i full konsentrasjon over nettsiden. Foto: Marit-Anne Heimvik
Bygdekvinnene Sissel Bjelland og Grethe Brundtland i full konsentrasjon over nettsiden. Foto: Marit-Anne Heimvik

Lokallagene kjemper om prisen for beste nettsak

Mørketiden er tiden for ro og kvelder innendørs. I januar og februar kan du vinne beste nettsak på lokallagets side på bygdekvinnelaget.no.

Vinteren er i gang for fullt over hele landet, både med og uten snø, vær og vind. Bygdekvinnelaget.no bugner av artikler og arrangementer som vitner om høy aktivitet og spennende initiativer. Med julestria overstått og en ny start i januar er utgangspunktet godt for å bruke lange kvelder innendørs og til å øve seg på enda mer bruk av lokallagets nettsider og sosiale medier.

 

Viktigheten av tilstedeværelse på nett

Mer og mer av kommunikasjonen mellom organisasjoner, foreninger og medlemmer foregår på internett. Tilstedeværelsen på nett er særlig viktig når det kommer til rekruttering av nye medlemmer og derfor promotering av lokallaget og aktivitetene vi driver med i bygdene våre. Både egne hjemmesider og sosiale medier er viktig i denne sammenhengen. I denne omgangen ønsker vi å vise fram det beste og mest kreative vi gjør på hjemmesidene.

 

Konkurranseregler

Vi ønsker å vise bygdevinteren fra sine beste sider over hele landet. Vi inviterer derfor ditt lokallag til å bli med i konkurranse om å produsere den beste og mest insipirerende nettsaken i januar og februar. De tre kriteriene vi hovedsakelig ser etter er best mulig bilde, tittel og ingress. Det er disse tre tingene som gjør folk interesserte når de kommer over en sak, og trekker folk inn i en den for å lese eller kikke videre på hjemmesiden. For å delta i konkurransen er det eneste du trenger å gjøre å huske å publisere saker på lokallagets hjemmeside i løpet av januar og februar. Premien for beste nettsak et gratis opphold og deltagelse fo én person på inspirasjonsseminaret vårt høsten 2019, samt heder og ære.

 

Vi gleder oss til å se nettopp deres bidrag til konkurransen pryde nettsiden i månedene framover.

Spørsmål til konkurransen rettes til tale@bygdekvinnelaget.no.

Bli medlem