Hopp til hovedinnhold

Onsøy Bygdekvinnelag

June Vallestrand tok gjenvalg som leder for Onsøy Bygdekvinnelag

 

Årsmøtet i Onsøy Bygdekvinnelag ble avholdt på Bøndenes Hus Kolberg mandag 30.oktober, og leder June Vallestrand ønsket velkommen med et høstdikt. 20 stemmeberettigede damer trosset vær og føreforhold for å kunne delta på årsmøte, og det ble faktisk flere enn styret hadde forventet.Før det formelle årsmøte kunne starte tente June lys og holdt minneord for Marit Bendiksen og Borghild Kjenne som begge hadde gått bort det siste året.

Det ble deretter gjennomgang av årsmøtesaker og valg. Styret hadde fremmet et forslag om å innføre blomsterhilsen til medlemmer ved fylte 70 år og deretter hvert 10. år (vanlig praksis har vært fra fylte 70 år og deretter hvert 5. år) Forslaget ble vedtatt med 14 mot 6 stemmer. June tok gjenvalg som leder og ny nestleder ble Karine Magnussen Nymark. Hilde Magnussen tok gjenvalg som styremedlem (to år) og Ragnhild Johansen og May Britt Bischof var ikke på valg. Laila Karlsen ga seg i styret som nestleder etter 4 år og ble takket for innsatsen med en blomsterbukett.

Marsipankake og kringle stod på menyen når kaffen ble servert og noen lagssaker ble også tatt opp. Søndag 10.desember arrangerer vi basar og markedsdag og vi kommer til å benytte kjøkkenet på Kolberg fredagen og lørdagen denne helgen til bakst av småkaker (gevinster). Inger Marie Forsetlund fra husstyret fikk også fylt opp flere av vaktene til førjulsmiddagen søndag 3.desember. Som vanlig gikk praten livlig blant damene og kvelden ble avsluttet med loddtrekning.

June takket for oppmøte og ønsket alle trygt hjem i snøslaps og hålke (skal innrømme at flere ble hentet av sine gemaler).