Agrol - Landbrukets fordelsprogram

Som medlem i Norges Bygdekvinnelag kan du benytte deg av gode fordeler og rabatter gjennom Agrol-avtalene. Agrol er et fordelsprogram som har til formål å skaffe medlemsorganisasjonene gunstigst mulig priser og betingelser på produkter og tjenester.

Her er et utvalg av dine medlemsfordeler

AGRICARD

Som medlem av Norges Bygdekvinnelag kan du søke om AgriCard, landbrukets eget kredittkort. Kortet gir de beste rabattene på drivstoff hos Esso og Circle K, og kommer med spesifisert faktura. For mer informasjon og elektronisk søknadskjema, logg deg inn på agrol.no.

 

BIL

10 bilmerker med opptil 14 % rabatt. Se agrol.no for informasjon om vilkår og hvordan du får en kundebekreftelse.

Gode priser på dekk og utstyr hos Dekkmann og Vianor. 15% rabatt på arbeid hos Vianor.

Hos SnapDrive får du 15% rabatt på ordinære timer og lagerførte deler.

 

GÅRD OG BYGG

Byggevarer

Agrol har rabatt hos Byggmakker og Optimera/Montér.

Avtalene er basert på listepriser, og rabattene er sortert på varegrupper. Det gis ikke Agrol-rabatt på tilbudsvarer, hvis tilbudet er rimeligere enn fremforhandlet rabatt med Agrol.

 

Elektriker-tjenester

Elfag tilbyr 10 % rabatt på timepris hos alle Elfags-representanter og 25 % rabatt på elektromateriell, samt et godt tilbud på utføring av el-kontroller på gårdsbruk i samarbeid med Landbrukets Brannvernkomité.

 

Skadedyrkontroll

Rentokil gir råd om renhold, tetting og lagring for å redusere risikoen for angrep fra skadedyr, og tilbyr løsninger på problemer med gnagere, insekter og fugler. For mer informasjon og prisliste, se agrol.no.

 

ENERGI

Strøm

Agrol tilbyr gode og konkurransedyktige strømavtaler hos Eidsiva og NTE.

Ønsker du den rimeligste avtalen over tid og tåler at strømprisen går litt opp og ned, er spot/innkjøpspris rette avtalen for deg. Trenger du i stedet en jevn, forutsigbar strømpris bør du gå for en forvaltningsavtale som gjør at du slipper de store pristoppene.

 

REISE

Hotell

150,- kr i rabatt pr. døgn hos Scandic (gjelder rom i Norge som kan avbestilles), samt direkte adgang til Scandic sitt stamgjestprogam, Scandic Friends, med ekstra fordeler.

 

Leiebil

Opptil 20 % på leiebil innenlands og inntil 10 % på leiebil utenlands hos Europcar og Sixt. Reserver leiebil via agrol.no.

 

HJEM OG FRITID

Briller

Hos Brilleland får du 25 % på briller og solbriller med optisk korreksjon, samt 10 % på linser.

 

Blomster

Det gis 18 % rabatt på nettbutikken til Interflora. Oppgi rabattkoden du finner på agrol.no.

 

Kontorrekvisita

Staples har et stort vareutvalg innen kontor, data, renhold, m.m. Betal med ditt AgriCard og få 10 % rabatt på alle varer hos Staples. Rabatten vil fremkomme på fakturaen fra AgriCard.

 

Telefoni og IT

Agrol har en av markedets beste telefoniavtaler med Telenor. Avtalen gjelder bedriftsabonnement for medlemmer med eget organisasjonsnummer. Med aktiv avtale får du tilgang til en eksklusiv nettbutikk.

 

Det er gjennom Norges Bygdekvinnelag at tilbys disse medlemsfordelene. Det er ulik fremgangsmåte for å inngå avtale med/oppnå rabatt med de ulike leverandørene.

Se www.agrol.no for hva som gjelder for den enkelte avtale.

Her finner du innlogging for medlemmer i Norges Bygdekvinnelag

Registrer deg med e-postadresse, navn, adresse og mobilnummer. Vent på manuell godkjenning.
Agrol har ikke direkte kobling til bygdekvinnelagets register, så det kan ta noe tid før registreringen blir godkjent.

 

Ønskes ytterligere informasjon, ta kontakt med Agrol på 22 17 47 74, mandag – fredag 12 – 15.

Bli medlem