Del ditt beste vårbilde med oss!

Løvet spretter, blomster springer ut, frø spirer og sola varmer kinn og sinn. Husk å ta med kameraet ut på tur i vår.

Våren er deilig! Våren er for mange av oss den fineste årstiden, full av forventninger om tiden som skal komme. Når våren kommer, markerer det slutten på vinteren og starten på sommeren. Løvet spretter på trærne, blomster springer ut, frø spirer og sola varmer kinn og sinn.

Husker du å ta med kameraet eller mobiltelefonen din når du er ute på tur i vår, så har du muligheten til å vinne flotte turklær. Vi har valgt to temaer, bildet ditt bør reflektere «vårglede» og/eller «ville vekster». Tolk gjerne temaene kreativt!

SLIK DELTAR DU I KONKURRANSEN

- Del ditt beste vårbilde med oss før 20.mai.

- Merk turbildet ditt med #bygdaibevegelse og del det på Instagram eller facebook. På facebook kan du dele bildene dine på www.facebook.com/bygdekvinnelaget.

- Du kan også sende inn ditt bidrag på e-post til anna.villa@bygdekvinnelaget.no. Skriv da en kort bildetekst, samt navn, telefonnummer og adresse.

Vi kårer tre vinnere som vinner flotte turklær fra blant annet Devold og Fjellreven.

BILDETIPS

- Motiver der ting skjer, gir oftest de beste bildene.

- Forsøk å fange en uventet situasjon. 

- Planlegg turen din, når er lyset finest for å ta klare og skarpe bilder?

Lykke til!

BYGDA I BEVEGELSE

Fotokonkurransen er en del av Bygdekvinnelagets prosjekt Bygda i bevegelse. I 2016 satser Norges Bygdekvinnelag på å løfte frem hverdagsaktiviteten, og Bygdekvinnelagets mange lokallag inviterer til fire åpne folketurer over hele landet gjennom de fire årstidene, med fokus på turglede, lavterskelaktiviteter og utemat.

Målet er å gi deltakerne positive opplevelser i naturen, senke terskelen for å komme seg ut på tur og motivere flere til å være fysisk aktive gjennom hele året.

Bli medlem