Hopp til hovedinnhold

Nord-Trøndelag Bygdekvinnelag

Julehilsen

God Jul til alle medlemmer og sympatisører av bygdekvinnelaget sitt arbeid. Selv om frivillighetens år 2022 går mot slutten, er det mer enn noen gang behov for vårt arbeid i 2023.

JULEHILSEN                                         

 

Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned

For lengsel, glede, håp og fred, men mest allikevel for fred

på denne lille jord, hvor menneskene bor

Inger Hagerup

 

Styret i Nord-Trøndelag Bygdekvinnelag vil takke alle lokallag og samarbeidspartnere for samarbeidet i 2022. 

Vi lever i en urolig verden. Det har vært vanskelig å finne igjen alle de gode frivillige kreftene etter pandemien. Krig i vårt  naboland sender flyktninger på flukt. I våre nabohus kommer nye innbyggere fra både Ukraina og andre land. Det ligger i bygdekvinnelaget sitt verdisyn  å se og hjelpe våre medmennesker. Det er ekstra viktig i høytids helgen. 

I går hadde distriktsstyret fellesmøte med styret i Sør-Trøndelag Bygdekvinnelag. Vi utvekslet erfaringer om organisasjonsutvikling, hvordan ta i bruk trøndersk matmanifest, kommune- og fylkestingsvalget, felles møteplasser mm. 

Vi inviterer styrene i lokallagene til regionale samlinger 25. og 26. januar 2023. 

25. januar kl 19.00 på Kvam hotell for lokallagene Ranum, Skage, Grong, Snåsa, Kvam, Sparbu, Sandvollan, Namdalseid og Ogndal. Se eget program.

26. januar kl 19.00 på Reehaug samfunnshus for lokallagene Frol, Ytterøy, Skogn, Åsen, Skatval, Stjørdal, Lånke, Hegra og Skjelstadmark. Se eget program.

Årsmøtet i distriktslaget arrangeres 3. og 4. mars på Stiklestad nasjonale kultursenter. Se egen kunngjøring som er sendt lokallagene denne uka.. Frist for å sende inn saker som ønskes behandlet er 21. januar 2023.

Takk for samarbeidet i 2022. Bygdene trenger bygdekvinnelaget som organisasjon mer enn noen gang. Vi ser frem til et godt og fremtidsrettet samarbeid om strategier og utvikling i 2023. 

God og fredfull julehelg.

Hilsen Anne Irene, Tilde, Monika, Åse, Gina og Eva