Kurs i hermetisering - prosjekt Nøysom
Brynhild Lervang lærer oss å steke og hermetisere kjøttkaker.
Tid: lørdag 15. mars kl. 09.00-13.00
Sted: skolekjøkkenet Berger skole
Alle tar med ett Norgesglass som rommer 1 liter
Vi ønsker barn og unge veldig velkommen😊
Gjennom prosjektet Nøysom tar med oss kunnskapen våre formødre hadde om sjølberging, og det å utnytte ressursene best mulig. Vi tar i bruk tradisjonell kunnskap om matlaging som kan hjelpe oss å redusere matsvinn. Bygdekvinnelaget ønsker å møte interessen for kunnskap som kan bidra til en mer bærekraftig hverdag. Vi ønsker også å vise at praktiske kurs gir gode opplevelser, mestring og fellesskap i lokalsamfunnet. Mat som er hermetisert styrker egenberedskapen vår, ved at den kan lagres uten bruk av strøm.
16 plasser, og det er første mann til mølla!
Kurset er gratis, men det er bindene påmelding innen 2. mars til:
Oddbjørg Brænd mob. 918 66 603 eller
Gerd Janne Storli Simensen mob. 480 38 658.