Sprudlende kveld i Skiptvet!
Full kjeller av flotte damer med akoholfri drikke og mat som tema, ble veldig vellykket!
For en kveld vi hadde på marsmøte 16/3!
Styret hadde jobbet på og laget en fire retters meny med tilhørende drikke. Beate hadde gjort en utsøkt jobb i å finne rett drikke til rett rett.
Først ut var Marits skalldyrsuppe servert med Mariannes rugbrød med avokadokrem og reker. Til denne fikk vi servert en Riesling, Leitz MOT!V Riesling Alcohol Free.
Så kom Monas spekefat, servert på takskifer. Denne besto av eggerøre fra kortreiste egg hos Mona, spekeskinke, sognemorr, rømme og Marits hjemmebakte flatbrød. Og her kom det ett godt øl i glasset. Paulaner München Weissbier non-alcoholic.
Allerede nå begynte vi å bli mette, men da kom Anne Berits ostetallerken. Den besto av pepperost og brie, med kjeks og frukt. Til denne ble det en Frisider eple.
Og til dessert var det Beates fruktsalat med en sprudlende Sparkling Apple & Williams pear til.
Dette var full treff på alle punkter!
Og når vi trodde det var fullt, så kom det kaffe og kaker frem også.
Loddsalg, trekning og informasjon om hva som skjer fremover ble og gjort før vi alle var enige om at dette må vi gjøre igjen!
Og da med en gourmetaften!
Tusen takk til alle som kom og til alle som hjalp til.
Oppskrifter til skalldyrsuppe, avokadokrem og brød finner dere her:
https://godfisk.no/oppskrifter/reker/skalldyrsuppe/
https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/dansk-rugbrod/?google=amp