Hopp til hovedinnhold

Andebu Bygdekvinnelag

fuglekasse snekring

Fuglekasse snekring

fuglekasse snekring

barneaktivitet

vevkurs

vevkurs

vevarbeide

vevarbeide

fra vevkursene

vev arbeide

fra vevkurset

vev arbeider

fyring i bakerovn

fyring i bakerovn

basar gevinst

basar gevinst

basar gevinst

saueskinn fra Fon

basar gevinst

Låve med dyr / basar gevinst

Åpen dag på Gulli Skoletun


Åpen dag på Gulli skoletun. Et veldig godt besøkt arrangement....

 

Den 27.april hadde Andebu bygdekvinnelag åpen dag på Gulli skoletun. Det blei et veldig godt besøkt arrangement, hvor besøkende koste seg og tok seg tid til å slå av en prat med sambygninger. Vi var så heldige å få låne parkeringsplass av naboen - tusen takk til Nils Gulli.

 Flittige veversker som går på kurs år etter år stilte ut sine nydelige produkter. Dette er en skue for seg, imponerende.
I bakerovnsrommet blei det bakt 60 velsmakende brød. Alle brøda blei solgt, De som ville fikk også kjøpt påsmurte "blingser" inne i bondestua.

Gerd Gulli hadde laget en flatbød-deig som alle fikk lov å prøve og kjevle. Lefser blei også stekt på takka, de var kjempegode. Både lefser og flatbrød blei delt ut som smaksprøver.

Nytt av året var at vi hadde barneaktiviteter, som fuglekasse snekring. Vi hadde planlagt å lage seljefløyter også men selja var ikke klar for det. 
Inne i bondestua kunne besøkende få kjøpt nystekte vafler og kaffe som Gerd Knippen stod for. Grete Fevang solgte lodder til basaren med hjelp fra små ivrige jenter.