Årsmøte 16.Oktober 2019

Årsmøte 16. oktober 2019

Grend 3 var ansvarlig for årsmøtet og Grete Skarstad ønsket velkommen. Vi åpnet med sangen «Sangen til deg og meg». Mel. Clementine

Leder Guri Gjølstad Røhnebæk åpnet årsmøtet og ble valgt til møteleder.  Sakslista bestod av 12 saker som alle ble vedtatt uten vesentlige innsigelser. Valget var den største posten på sakslista og valgkomiteen roste medlemmene for at de er positive og tar nye oppgaver eller gjenvalg.

Styret 2019 /2020:

Leder:                 Guri Gjølstad Røhnebæk

Nestleder:           Herdis Øiseth

Sekretær:           Marte Skaare Olafsbye

Kasserer;            Kari Bråten

Styremedlem:     Berit Sternberg

Varamedlem:      Elisabeth Trøhaugen

Varamedlem:      Anne Breen      

 

Grendekvinner:

Grend 1:              Unni Bråten Høgåsen

Grend 2:              Marte Skaare Olafsbye

Grend 3:              Herdis Øiseth

Grend 4:              Berit Dalsjø

 

Da alle saker var gjennomgått og godkjent, ble vi vist hvordan vi enkelt kan kompostere vårt kjøkkenavfall som går i restavfallet.  En av medlemmene Berit Sternberg viste nøye hvordan hun gjør det med matavfall fra våre daglige måltider. Det brytes ned og blir til god næringsrik jord og gjødsel på noen uker. Bokashi heter metoden, den tar liten plass og lukter ikke vondt. Du kan lese mer Bokashinorge.no

Rønnaug Børresen snakket om høsten store innsamlingsaksjon søndag 20.oktober 2019. CARE - Nå er det hennes tur til å bestemme over sitt eget liv.

CAREs sin filosofi handler om å skape varig endring der samfunnene får hjelp til å hjelpe seg selv, slik at de blir mindre avhengig av bistand i fremtiden.  Det kan gi fattige kvinner mulighet til å starte sin egen arbeidsplass, familieplanlegging - kvinner må få bestemme over sin egen kropp, bidra i lokalsamfunnet der kvinners stemme teller.

Midlene fra årets innsamling går til CAREs programmer i ni land. Du kan lese mer på Care.no

Bevertningen bestod av karbonadesmørbrød, kringle og kaffe. Vi hadde loddsalg og mange fine gevinster.

Møtet ble avsluttet med diktet: Høst av Gjert Bjøntegård og lest av Herdis Øiseth.

Bli medlem