Hovedinngang KUSK
Kantine
Skolekjøkken
Kunst- og håntverk
En av skolens kildesorteringer av søppel
Gangareale med garderobeskap til elevene
Uteområde
Uteområde

Septembermøte - Omvisning på Kongsvingers nye ungdomsskole KUSK 12.09.2018.

Septembermøte – Bedriftsbesøk på KUSK

Vi var så heldige og fikk være med på en omvisning på den nye ungdomsskolen i Kongsvinger – KUSK.  En ny, flott skole med alt nytt inne og ute. Den var ikke til å kjenne seg igjen for oss som kjenner skolen fra før. Det er 6 klasser på trinnene (8 -10) og de kommer fra tidligere Tråstad-, Holt-, Roverud- og Austmarka ungdomsskole.

En lærer fra skolen hadde en kort orientering om byggeprosessen og litt om hva lærerne fikk være med å bestemme. Skolen er delt inn i 3 «områder». 1 for hvert trinn og virker derfor ikke så stor.

Vi fikk se på skolens nye bibliotek, skolekjøkken, kunst og håndverk, musikkrom, keramikkrom, kultursal med egen scene og tribune, klasserom, spesialrom for de med spesielle behov, lærernes arbeids- og felles spiserom.  I tillegg en kantine som snart er ferdig, der elevene får mulighet til å kjøpe seg litt enkel mat for en grei pris.

Møtet ble avsluttet i et klasserom, som vi fikk låne i Storhallen. Storhallen ligger like ved ungdomsskolen og benyttes blant annet av NTG som ungdoms- og videregående skole. Grend 4 hadde ansvar for kvelden og der ble vi servert deilig eplekake, kringle og kaffe. Vi avsluttet med loddsalg.

Bli medlem