Hopp til hovedinnhold

Dagali Bygdekvinnelag

Årsmøte

Plassert tilpasset koronareglene.

Årsmøte


 Møtet var på forsamlingslokalet, Dølhall, onsdag 4. november. 9 av 11 medlemmer var tilstede. Så godt frammøte har det ikke vært på mange år.

Årsmeldingen viste at laget har hatt bra med aktiviteter tiltross for at det ble bråstopp etterat vi hadde markert 8.mars. I år var dette en gudstjeneste med kvinneperpektiv. Laget ble spurt av sokneprest, Helle Maria, om et samarbeid da det var satt opp gudstjeneste i Dagali den dagen. Bygdekvinnene leste tekster, dikt og fortalte om aktiviteter som laget har, og bakte kake til kirkekaffen.

I juni ønsket vi å møtes igjen. Vi gikk på turer. Det ble også en hyttetur i Seterdalen på årets varmeste dag i Dagali - +27 gr. Laget har hatt rester i fryseren som nå ble spist ; løpestikkesuppe, muffins og vafler av vaffelrøre. 

Så ble det ikke aktiviteter igjen før september.

I gjennom året har det vært medlemsmøter, arbeidsmøter i nye infotavler - Seterdalen, og ikke minst trimmen hver mandag.

Valget : Det ble ny nestleder, kasserer, styresmedlem og skolering.

Det kom opp mange forslag til årsplan. Slik det har blitt, ser vi at vi vil prøve å få til noen utendørsaktiviteter. Vi er ikke så mange medlemmene, så vi skal få til aktiviteter inne også med god avstand.

Bygdekvinnene fikk fri fra matlaging til dette møtet. Det ble bestilt snitter og kake.