8.mars
8.mars
Billedserie - aktiviteter i Dagali Bk de siste 10 årene
Billedserie - aktiviteter i Dagali Bk de siste 10 årene
Dialektquiz
Dialektquiz

Kvinnetreff 8.mars

Det var 17 kvinner i alle aldre som kom sammen til en trivelig kveld.

Kvelden ble åpnet med diktet til Hans Olav Mørk med tittelen: "Våg å være": "Våg å være ærlig, våg å være fri, våg å føle det du gjør, si det du vil si.....". Det ligger mange tanker i diktet som passer på en dag som 8.mars.

Det ble vist en billedserie over aktiviteter som har vært i Dagali BK de siste 10 årene. Det ble en oppsummering i anledning at laget er 70 år i år.

Det var laget en dialektquiz. Det ble stor aktivitet med mye undring, "aner ikke", "kan det være?", "selvfølgelig!", "aha"...

Det ble servert kveldsmat, og det var utlodning.

Tilslutt ble det sitert fra Audun Myskja sin bok "Ungdomskilden". Myskja sier "at målet med "evig-ung"-prosjektet er ikke at vi skal holde oss unge for enhver pris. Jeg tror vi er på jorda for å gjøre nytte for oss, og da trenger vi bl.a energi , drivkraft, styrke, smidighet, våkne sanser. Omfavn aldringen istedenfor å slåss mot den."

Han har en liste på 10 ting en bør gjøre hver dag livet ut, enten man er 30 eller 90 år: Lære noe nytt, puste skikkelig, stå på et bein, få opp pulsen i 20 sek, tøye hele kroppen, smile, godta livet som det er, være takknemlig, søke stillheten og gi noe til andre.

Bli medlem