Ona
Ona
På tur ned fra fyret
På tur ned fra fyret
På det smaleste
På det smaleste
Mange koselige kroker
Mange koselige kroker
Mange bygdedamer fra hele Møre og Romsdal
Mange bygdedamer fra hele Møre og Romsdal
Ragnhild Thingstad
Ragnhild Thingstad

Tur til Ona

Vi var 4 i fra Eidsbygda Bygdekvinnelag som tok turen....

Mange i fra Møre og Romsdal Bygdekvinnelag tok turen ut til Ona Fredag 25 September. Nydelig vær, men vinden tok tak. Ona havstuer ble vi innlosjert . Vi fikk også omvisning rundt både på Ona og Husøya før vi fikk servert rømmegrøt og spekmat på ungdomshuset. koselige timer før vi returnerte til havstuene. Noen fortsatte med sosial prat og strikking...ut i dem sene nattetimene, mens andre tok til fornuft og sov.

Det trenges ikke vekkerklokke på Ona..Der finnes så mange måker,..så alle bygdekvinner var på plass til en nydelig frokost på ungdomshuset ved nitiden. Faktisk en del bygdedamer var på stranda og tok et bad før frokost...IMPONERENDE!

kl 12 tok vi fergen videre til Orten.. En liten omvisning før vi skulle spise på "Bestestauå" tilhørende Ragnhild Thingstad.. Vi fikk fantastisk god middag.. sosakjøtt m/tilbehør.. hjemmelaget karamellpudding.. knall godt!

 

Ragnhild Thingstad fortalte om sitt liv fra som jente fra da hun  bodde i Lierne ..til hun som ung jente fikk lærarpost på Orten.. Hennes fortelling tok alle damer ...Det ble en stille forsamling med tårer i øyekroken...hos dem fleste av oss. Tusen takk Ragnhild for din historie...Du er et unikt menneske!

Når solen går ned, vender vi nesen mot Aukra og setter kursen mot Eidsbygda..slitne, men stolt av å tilhøre en fin organisasjon som Norges Bygdekvinnelaget er..

samrådingsmøte/bygdekvinnelag/tur

Samrådingsmøte Ona

Bli medlem