Hopp til hovedinnhold

Eidskog Bygdekvinnelag

Kroksjøen Vannverk og Granli Planteskole sponset gaver

Kroksjøen Vannverk og Granli Planteskole sponset gaver

Styret i HBK inntar plassene på sena på Bøndenes Hus

Styret i HBK inntar plassene på sena på Bøndenes Hus

Årsmøtet til Hedmark Bygdekvinnelag 2017 i Eidskog


Eidskog Bygdekvinnelag sa ja til å være vertskap for Hedmark Bygdekvinnelags årsmøte 2017.  I vel et år har vi planlagt og lagt til rette for å ta imot styret i HBK, delegater og gjester. Arbeidsgrupper ble satt ned og medlemmene i EBK har hatt et intens arbeid for å få til et velfungerende årsmøte.  Noe vi i følge tilbakemeldingene fra fornøyde deltagere tydligvis har lykkes med!

Å være vertskap for et årsmøte er en utfordring men også en stor glede.  Vi lærer så mye underveis, og vi får et tettere samarbeid i laget, lærer både oss selv og andre å kjenne. Vi i Eidskog Bygdekvinnelag har bare møtt velvilje fra alle i bygda  som vi  spurte om bistand. Det gjelder fra lån av lokaler, lokale krefter til å ta et tak, sponsing av "et minne fra Eidskog" til gjestene og gaver for utlodning. Barn og voksne fra barnehag, skole og kirke stod for velkomsten og alle som bidro til å skape stemning under festmiddagen er bygdas egne underholdere. Næringsdrivende og kunstnere stilte ut sine produkter for å vise noe av det som produseres her i grensebygda. Eidskog Bondelag stilte opp til festmiddagen med mannskap for servering og rydding. 

Temaet vi i EBK valgte som ramme rundt årsmøtet var skog, rent vann, trygg mat og en handterbar økonomi.  Vi lykkes med dette. Maten som ble servert ble laget av EBKs egne medlemmer. Privat overnatting og transport innenfor laget.

En stor takk til alle, og takk til gjestene for alle gode tilbakemeldinger. Det gjør at vi kan være fornøyde med den innsatsen vi i EBK har lagt ned.