Hopp til hovedinnhold

Holt Bygdekvinnelag

flotte damer på seminar

Tora, Tuen, Aase, Else og Christine (Høvåg)

Motivasjonsseminar i Sandnes 18-20 november

Holt bygdekvinnelag på seminar i Sandnes

Det var fire damer fra Holt bygdekvinnelag som reiste på seminar i Sandnes, Alle medlemmer fra Aust-Agder var sammen med Vest-Agder invitert av Rogaland bygdekvinnelag. Dagen startet med at vi satte oss på toget i Vegårshei stasjon fredags ettermiddag, sammen med to fra distriktsstyret. En riktig koselig tur bortover og praten gikk i ett.

Selve motivasjonsseminar startet først på lørdag morgen. Det var et tett program men med mange gode pauser ot tid til prat med andre deltakere.
Vi ble ønsket velkommen av leder, Marianne Jøsang i Rogaland bygdekvinnelag.
Kari Frank fra sentralstyret orienterte om aktuelle saker. Så var det Livsglede med gjenbruk v/ Irene Njå-Gjellestad. Tid for litt lunsj før vi fortsatte med orientering om bruk av "Agrol" sine fordeler. Mange rabatter å hente her som medlem av Bygdekvinnelaget.

Da var det tid for Margit Dale fra Valle. Hun snakket om " Naturlig - bærekraft og det gamle matstellet. Vi fikk også se noen filmsnutter, som også har vært vist på TV.
Are Hauge Bråten, sekretær i Rogaland snakket om " Valgets kval " hva kan lokallaga gjøre for å sette sine saker på dagsorden.

Tid for omvisning og beinstrekk i stallen på Forus travbane før kveldens middag.

Vest-Agder startet søndagen med morgenstund med mjuke tanker. Kari Frank motiverer oss med gruppearbeid. Veldig anderledes gruppearbeid, men lærerikt. Veldig bra.

Helle Berger snakket om kommunikasjonsarbeid. Hvordan bruke nettsida og sosiale medier.

Nestleder i Rogaland Solveig Marie Ådneram snakka om hvordan få orden på organisasjonsarbeidet

Avslutning og vel hjem.